Mai exista si oameni intelegatori. Ajungi sa te ajute un strain in loc sa te ajute un cunoscut.
#Înţelegere
Voturi: 8379
Loc: 29

Povestea se intampla in noiembrie anul trecut. Am ajuns in Bucuresti dintr-o intamplare,firma la care lucram isi mutase sediul aici,impreuna cu sotul ne-am luat inima in dinti si intr-o dupa amiaza am luat trenul si am venit in Bucuresti cu doar 150 lei in buzunar.

Am locuit 4 persoane,3 saptamani, intr-o garsoniera de 32 mp,Intre timp ne cautam garsoniera ca sa ne mutam pentru ca era deja un chin sa stam 4 persoane intr-o camera.Am tot cautat prin ziare si pe internet, iar ultima metoda a fost lipirea de afise. Era seara tarziu, era foarte frig si aveam mainile inghetate, flamanzi cu doar cateva afise de lipit cand ne intalnim cu o doamna si am intrebat-o daca in zona in care cautam sunt blocuri de garsoniere,m-a uimit ca a fost foarte amabila si a luat un afis spunand ca si ea a trecut prin ce treceam noi si ca o sa ne sune daca aude de ceva de inchiriat.

In viata ajungi sa te ajute un strain, si nu te ajuta cei cunoscuti. Mai exista si persoane cu suflet mare care vor sa ajute un strain.

Investeşte un Like în ea!
Te-a inspirat? Inspiră-i şi pe alţii!
Share Facebook
Share Twitter
Share Google+
I-am găsit pe cei mai bogaţi români!
Află dacă ai câştigat
Alte experienţe de valoare scrise de aceeaşi persoană:
Statisticile bursei: indicatorii de valoare
Cheamă-ţi prietenii în concurs