Credinta fata de Dumnezeu si solidaritatea fata de aproapele nostru...
#Solidaritate
Voturi: 1
Loc: 102

Spre finele anului 1999 bunica mea era la un pas de moarte, din cauza unei boli la rinichi ce a dus la prapastia de a muri fara un transplant imediat. De mic copil ea ma invata sa ma rog la Dumnezeu pentru tot ceea ce imi doresc. In acel moment m-am rugat ca bunica sa se faca bine.

Intr-o zi medicul de la spital ne-a spus ca sansele sunt minime de supravietuire si sa ne pregatim de imormantare. Toti am ramas fara grai, dar nu mi-am pierdut niciun moment credinta ca ea o sa se ridice din pat si ca o sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu. Am plecat acasa pentru a face ceea ce ne-a zis doctorul cand am primit un telefon sa ne intoarcem la spital.

Se gasise donator, un tanar din acelasi spital care intrase in moarte cerebrala. Am ramas socat de puterea credintei si de gestul pe care nu-l poti masura in cuvinte, pe care l-au facut parintii lui pentru bunica, implicit noi. I-am multumit lui Dumnezeu si asta m-a facut sa urmez teologia si ca in fiecare an sa donez sange periodic pentru cei in suferinta si sa-i ajut.

Investeşte un Like în ea!
Te-a inspirat? Inspiră-i şi pe alţii!
Share Facebook
Share Twitter
Share Google+
I-am găsit pe cei mai bogaţi români!
Află dacă ai câştigat
Această poveste este promovată prin bannere personalizate pe site-urile româneşti!
Vrem ca poveştile de valoare să inspire cât mai mulţi oameni, aşa că am făcut cunoscută această poveste pe internet.
Vezi banner-ul
Lasă-te inspirat de experienţele altor oameni!
Statisticile bursei: indicatorii de valoare
Cheamă-ţi prietenii în concurs