Sa faci un bine iti ia timp pe cand rau poti face intr-o clipita. Fiti buni!
#Bunătate
Voturi: 0
Loc: 103

Tin minte ca eram in trecere prin parc cu cel mai bun prieten al meu, mergeam la o intalnire cu baietii sa mai discutam una alta. La intrarea in parc 2 copii care cerseau. La care prietenul meu zice:-Fii atent ce le fac la astia. M-am panicat fireste ca nu suna a buna. I-am zis:-Da-le ma pace ca-s amarati si ei,la care el imi da replica:-Asa de putin ma stii?

S-a intors spre cei doi care nu mai terminau cu "da-mi ceva" si le-a zis ca le da ceva daca merg cuminiti dupa el pana la capatul parcului. Nici acest lucru nu l-am inteles atunci pe loc. Pe scurt pana la capatul parcului a mai racolat cativa puradei care cereau bani.Am ajuns la iesirea din parc,nu mai tin minte cati erau 7sau 8,acolo era o shaormerie.

I-a aliniat pe toti si le-a luat cate un sandwich si cate un suc la fiecare. Tin minte ce fericiti erau saracutii. Aveau varste intre 5-10 ani cam asa. Dupa ce au mancat si au baut puradeii noi ne-am dus la ale noastre si mi-a replicat:-Sa faci rau e usor si rapid, sa faci un bine iti trebuie timp.

Investeşte un Like în ea!
Te-a inspirat? Inspiră-i şi pe alţii!
Share Facebook
Share Twitter
Share Google+
I-am găsit pe cei mai bogaţi români!
Află dacă ai câştigat
Această poveste este promovată prin bannere personalizate pe site-urile româneşti!
Vrem ca poveştile de valoare să inspire cât mai mulţi oameni, aşa că am făcut cunoscută această poveste pe internet.
Vezi banner-ul
Lasă-te inspirat de experienţele altor oameni!
Statisticile bursei: indicatorii de valoare
Cheamă-ţi prietenii în concurs