Sa cresti singur de la patru ani si sa continui sa speri la mai bine, eu asta numesc optimism & curaj.
#Optimism
Voturi: 1
Loc: 102

De spus sunt multe dar voi alege esentialul. Este vorba de tatal meu care la varsta lui vede viata in roz si tot ce avem noi ca pe o binecuvantare de la Dumnezeu. A crescut de la patru ani fara ambii parinti. In ziua cand s-a intors de la inmormantarea tatalui, a gasit mama decedata in casa iar el prea putin isi aduce aminte de ei, era un pui de om...era la varsta la care ar fi trebuit sa nu stie ce e greu in viata, dar nu a fost asa.

A fost crescut de fratii mai mari, a mers inainte... a muncit mult, si-a intemeiat o familie si a facut o casa. Nu l-am auzit niciodata sa spuna ca e greu sau ca nu exista rezolvare. Asa cum spune si el, numai cu moartea nu te poti targui! Un optimist convins. Sunt mandru de tatal meu si cred ca datorita faptului ca a tinut mereu fruntea sus, a reusit sa rezolve si sa treaca peste multe greutati in viata.

Cand imi este greu si vreau sa renunt... e indeajuns sa il vad si prind putere si curaj. De la cei trecuti prin viata, putem invata multe despre supravietuire.

Investeşte un Like în ea!
Te-a inspirat? Inspiră-i şi pe alţii!
Share Facebook
Share Twitter
Share Google+
I-am găsit pe cei mai bogaţi români!
Află dacă ai câştigat
Lasă-te inspirat de experienţele altor oameni!
Statisticile bursei: indicatorii de valoare
Cheamă-ţi prietenii în concurs