O lectie de viata invatata pe meleaguri straine unde cateodata te poti simti chiar mai bine ca acasa.
#Profesionalism
Voturi: 1
Loc: 102

Fiind in Facultate am avut sansa unui job cu ajutorul unui program "work&travel" in SUA. Lucram la un fast-food dar ca sa-mi recuperez si banii investiti in acest program a trebuit sa-mi mai iau inca un job. Acesta nu s-a lasat prea mult asteptat deoarece la hotelul unde locuiam aveau nevoie de cameriste asa ca nici eu nu am ratat ocazia.

In fiecare dimineata treceam prin fata birourilor de la etaj considerand ca acolo sunt angajatii hotelului. Avand nevoie de calculator sa vorbesc in tara pe internet cu familia am cerut voie unui domn care se afla acolo in birouri sa folosesc calculatorul si-mi facusem un obicei sa vin aproape in fiecare seara, iar dansul fara sa ezite ma lasa chiar cu cheia sa inchid in urma mea.

Iar eu in fiecare dimineata treceam pe sus pe la birouri si-l salutam scurt si zambitoare:"Hello, Bob!" La vreo 3 saptamani am fost chemata la receptie pentru o urgenta de servici si citesc pe o carte de vizita: "General Manager BOB Kenny." wow! Si eu care crezusem ca era un simplu angajat!

Investeşte un Like în ea!
Te-a inspirat? Inspiră-i şi pe alţii!
Share Facebook
Share Twitter
Share Google+
I-am găsit pe cei mai bogaţi români!
Află dacă ai câştigat
Această poveste este promovată prin bannere personalizate pe site-urile româneşti!
Vrem ca poveştile de valoare să inspire cât mai mulţi oameni, aşa că am făcut cunoscută această poveste pe internet.
Vezi banner-ul
Alte experienţe de valoare scrise de aceeaşi persoană:
Statisticile bursei: indicatorii de valoare
Cheamă-ţi prietenii în concurs