Capitolul din viata mea, despre cum am gasit iubirea adevarata, fara avere, dar totusi fericita.
#Dragoste
Voturi: 5
Loc: 98

Ne numim familia Untaru, suntem de 7 ani casatoriti; noi ne-am cunoscut printr-o joaca cu telefonul. Eu sunt din SATU-MARE iar el e din BALS jud OLT, sunt 600 km distanta.

Primele saptamani era o joaca, eu fiind unguroaica nici nu stiam bine sa vb + ca olteni au un alt accent. Dupa care a devenit o obisnuinta sa-l aud prin telefon; pe atunci erau rare calculatoarele deci nu ne vedeam decat prin poza mms, apoi eu eram frumusika si curtata de mai multi baieti, tata era cam sever el facuse altfel planu cu mine, imi gasise unu mai mototol dar bogat. Atunci mi-a venit criza si am spus lu CRISTI daca nu vine terminam cirada el ferm pe el imi rsp "vin" dim sunt la tine!

Eu schimbul trei, el o zi si o noapte pe drum, dimineata amandoi rupti de oboseala. Apoi am dus-o acasa mami se bucurase dar tati nu si de aici calvaru...el plecase acasa. Eu insa am ramas si am ascultat de toate am facut planu cu Cristi si am luat o mica suma de la banca, a luat si el, si am fugit cu el de acasa. Acum sunt foarte fericita!

Investeşte un Like în ea!
Te-a inspirat? Inspiră-i şi pe alţii!
Share Facebook
Share Twitter
Share Google+
I-am găsit pe cei mai bogaţi români!
Află dacă ai câştigat
Lasă-te inspirat de experienţele altor oameni!
Statisticile bursei: indicatorii de valoare
Cheamă-ţi prietenii în concurs